Kroese en Geraerts Belastingadvies

Toevoegen aan favorieten
Contact mr. R.B.A.W. (Rob) Kroese
https://www.stamrechtbv.com/
Gemaakt door

Omschrijving

Start en groei

K&G BV begin in 2005 als eenmansbedrijf in Reusel, onder de naam “Belastingadviesbureau Geraerts”. Het doel was toen al: het aanbieden van toegankelijke en betaalbare fiscale diensten aan particulieren én ondernemers. De dienstverlening richtte zich met name op het onderbrengen van ontslagvergoedingen in een stamrecht BV.

Op 1 oktober 2011 veranderde de naam in de huidige en zette de groei zich door. Vanaf 1 januari 2012 is het hoofdkantoor (want dat was intussen nodig!) gevestigd in Uden en zijn we op het gebied van stamrecht BV’s de grootste van Nederland.
Uitbreiding van de diensten

Al vanaf 2010 bieden we meer diensten aan, dan alleen advies en administratie rondom de stamrecht BV.

BoekZo is ons boekhoudkantoor (maar wordt bemand door HEAO geschoolde medewerkers), dat zich richt op administratieve bijstand en fiscale advisering voor ondernemers. We maken onder andere jaarrekeningen, aangiften en adviseren ondernemers uit het MKB.

SelectZo, toegevoegd in 2011, houdt zich bezig met werving en selectie.

SaneerZo houdt zich bezig met het saneren van ondernemers: of nog liever, het voorkomen van een situatie waarin schulden niet meer kunnen worden afbetaald.

Kroese en Van Berlo, HypotheekBV.com richt BV's op en brengt daarin de hypothecaire (eigen woning) lening onder.

Onze missie

K&G BV wil twee dingen voor elkaar zien te krijgen:

    Laaggeprijsde zakelijke dienstverlening,
    Voor dezelfde (of zelfs betere) kwaliteit als bij de hoger geprijsde concurrentie.

“Hoe kun je nu kwaliteit leveren voor zulke lage tarieven? Hoe is dat mogelijk zonder water bij de wijn te doen?” denkt u misschien.

Toch bewijzen we al heel wat jaren dat het mogelijk is. Bij K&G werken uitsluitend experts (vrijwel allemaal lid van het Register Belastingadviseurs) en door hun jarenlange ervaring werken deze mensen ook uiterst efficiënt en precies. Dat betekent minder uren schrijven (wij werken sowieso meestal met vaste prijzen) en dus een lagere rekening voor de klant.

Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden gesloten met planners, notarissen en banken. Zo brengen we verschillende juridische en financiële disciplines binnen de zakelijke dienstverlening bij elkaar. Dat betekent voor u dat we snel kunnen schakelen en weinig tijd nodig hebben om dingen voor elkaar te krijgen!
Wie zijn de klanten van K&G BV?

Alle particulieren die een stamrecht BV hebben en hun administratie graag bij een specialist onder willen brengen. En alle particulieren die hun stamrecht BV graag zouden afkopen, of gewoon advies willen.

Eigen details

Bedrijfsprofiel: De administratie van uw Stamrecht BV het eerste jaar volledig GRATIS, zonder risico?
Aantal medewerkers: 13
Plaats: Uden
Categorie Boekhouder Accountant Accountancy
Provincie: Noord-Brabant
Facebook ---

Provincie

Noord-Brabant
Rondweg 103, 5406 NK

Profieldetails

Profiel ID: 37
Aantal bekeken: 633
Kroese en Geraerts Belastingadvies  - Belastingadviseur - Noord-Brabant - Resultaat - QR Code

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op