VSA SalarisService en Business Support

Toevoegen aan favorieten
Contact John Hogenes
http://www.vsa-sbs.nl/
Gemaakt door

Omschrijving

Wie zijn wij?

In 2008 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen SalarisService Nederland en VSA Business Support. De directie bestaat uit John Hogenes en Gerard Voortman, gevestigde namen in de Salaris- en Interim wereld. Onze super specialisatie is salarisverwerking voor met name het MKB en administratie- en accountantskantoren. Wij doen dit op maat waardoor de opdrachtgever zelf onze werkwijze blijft bepalen. Op dit moment verwerken wij de salarissen van ruim 450 bedrijven en wij groeien snel. Wij werken met een klein team van salarisadministrateurs en hechten grote waarde aan persoonlijk contact en met de opdrachtgevers.

Wij zorgen ervoor dat uw Salarisadministratie aan alle eisen voldoet, zodat een probleemloze aansluiting met de financiële administratie ontstaat. Wij gebruiken daarbij alle online mogelijkheden van ons Salarispakket, Unit4 Personeel & Salaris, waaronder Employee Self Service (ESS). Klik

voor een demo.

Wij garanderen een correcte en tijdige periodieke verwerking van uw salarissen. Door onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om u dit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Vaste lage prijzen waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij werken samen met diverse accountants- en belastingadvieskantoren. Hierdoor is het mogelijk om een combinatiepakket van diensten bij ons af te nemen. Denk daarbij, naast de salarisverwerking, aan het samenstellen van uw jaarrekening, verwerking van de financiële administratie, fiscale advisering, ondersteuning bij waardering en verkoop van uw onderneming, etc. Onze Interim medewerkers zijn breed inzetbaar en voeren diverse opdrachten uit. Voor een advies op maat maken wij graag een afspraak.

Eigen details

Aantal medewerkers: 1-4
Plaats: Alphen aan den Rijn
Bedrijfsprofiel: Wij staan voor een heldere kijk op Salarisverwerking en Dienstverlening.
Provincie: Zuid-Holland
Categorie Boekhouder Accountant Accountancy

Provincie

Zuid-Holland
A. v. Leeuwenhoekweg 38-C20, 2408 AN

Profieldetails

Profiel ID: 31
Aantal bekeken: 647
VSA SalarisService en Business Support - Boekhouder - Zuid-Holland - Profiles - QR Code

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op