Contact De heer W.A. Kooi
http://www.fiscada.nl
Gemaakt door

Omschrijving

Hoe staan we er voor? Is er investeringsruimte? Wat zijn de fiscale consequenties? Helder zicht op uw financiële ontwikkeling geeft grip en vertrouwen. De specialisten van Fiscada helpen u graag. Maatwerk is vanzelfsprekend en alle administratieve en belastingtechnische verplichtingen komen én blijven op orde.

Actieve, ambitieuze ondernemers vinden gelukkig nog steeds mogelijkheden voor succes. Fiscada ondersteunt zulke ondernemers met een compleet portfolio aan fiscale en administratieve diensten.

Wat doet Fiscada?

  • Financiële administraties
  • Online boekingcontroles
  • Opstellen jaarrekeningen
  • Alle belastingaangiftes
  • Salarisadministraties
  • Personeelsadministraties
  • Publicatiestukken
  • Coaching en pro-actief advies

Succesvol ondernemen staat voorop. Bij interessante ontwikkelingen komt Fiscada daarom direct in actie met de beste adviezen voor de beste beslissingen.

Wij werken o.a. met de volgende boekhoudpakketten

 

SnelStart levert gebruiksvriendelijke en betrouwbare boekhoud- en facturatiesoftware tegen een zeer scherpe prijs. In combinatie met een goede service gaat SnelStart voor tevreden klanten. Voor de zzp’er of het midden- en kleinbedrijf dus een uitstekende keus, want… SnelStart maakt boekhouden makkelijk.

 

Altijd en overal toegang tot de administratie. Flexibel, schaalbaar en te koppelen met een breed scala aan andere bedrijfssoftware. Realtime business management in de cloud. Altijd en overal controle over de gehele bedrijfsvoering. Dat is waar Twinfield voor staat. Een ervaren partij die online software biedt waarmee ondernemers met hun accountant snel en eenvoudig de bedrijfsregie kunnen voeren.

Eigen details

Aantal medewerkers: ---
Plaats: ---
Bedrijfsprofiel: ---
Provincie: Drenthe
Categorie Boekhouder Accountant Accountancy

Provincie

Drenthe
Brink 17, 9461 AR

Profieldetails

Profiel ID: 34
Aantal bekeken: 615
Fiscada - Boekhouder - Drenthe - Profiles - QR Code

Zoek-Je-Hulp.nl is een formule op verschillende gebieden, branches en bedrijfsgroepen die u gericht kan helpen met het zoeken van de juiste partij voor u of u als organisatie onder de aandacht kan brengen bij een grote groep afnemers van diensten. 

Volg ons op